معرفی شغل طراحی وب سایت – از زبان یک طراح وب سایت
معرفی شغل طراحی وب سایت – از زبان یک طراح وب سایت
شغل طراحی وب و طراحی سایت فروشگاهی مثلا مشاغلی میباشد که در سال جاریها آیتم اعتنا اکثری از اشخاص قرار گرفته میباشد. طراح تارنما از خلاقیت و مهارتهای فنی خویش، برای ساخت و ساز و ساخت سایتها استعمال مینماید.
یک طراح برای پباده سازی یک وبسایت نخست بایستی ظواهر تارنما را در ذهن خویش تصویرسازی کرده و شعور نماید که تارنما متبوع چه طور عمل خواهد کرد. بعد از آن به امداد طرحهای نخستین در برگهی ورقه فعالیت پباده سازی خویش را ابتدا مینماید. بعد از آن طرح اتود زده گردیده را در قابل انعطاف افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ پیادهسازی میکنند و در پایان طرح را به کد تبدیل مینمایند.
مقایسهی نرمافزار نویس وبسایت و طراح اینترنت
شاید بارها اسم طراح اینترنتتارنما و نرمافزار نویس زیر اینترنت را شنیده باشید و هنوز تفاوت این دو را دقیقاً ندانید! پس ادامه مقاله را مطالعه فرمائید.
تفاوت طراح تارنما با اپ نویس اینترنت
معمولاً طراح وبسایت بیشتر نصیب ظاهری تارنما را پباده سازی مینماید که مخاطب با آن در رابطه میباشد. یعنی هر آن چیزی که استفاده کننده ظاهرا سایت میبیند بوسیله طراح تارنما پباده سازی شدهاست.
یک طراح رویت کرد خلاقانه و هنری به تارنما داراست. در حالی که نصیب داخلی و پشت پردهی تارنما که مرتبط با سمت سرور می باشد بوسیله نرم افزار نویس تارنما (توسعه و گسترش دهنده اینترنت) کد نویسی میگردد. به این ترتیب اشخاص حاضر در شغل طراحی سایت بیشتر به گویشهای اپ نویسی که در ظاهر تارنما مربوط می شود مسلط میباشند در حالی که نرم افزار نویس سایت بایستی دستکم به یک لهجه اپ نویسی سمت سرور مسلط باشد.
گسترش دهنده اینترنت یا این که دولوپر چه کسی است؟
به استدلال شباهتهای زیاد در بین این دو شغل، گهگاه تفکیک متعددی برای آن ها قائل نمی شوند و مرز مشخصی فی مابین آنان نیست. ادامهی مقاله نیز برای هر شغل درستی مینماید و بهشکل کلی درج شده میباشد.
خصوصیتهای یک طراح سایت
درحالتی که شما میتوانید ساعتها متعددی را با کامپیوتر بگذرانید، پاره ای استعداد پباده سازی و گرافیکی دارید، از انجام شغل های خلاقانه لذت میبیرید، شغل طراحی سایت مطلوب شماست. طراحان وب سایت معمولاً اشخاص با تلاشی می باشند و بایستی ساعتها متعددی از روز را پای سیستم بگذرانند.
هر روز با معضلهایی روبهرو می شوند که ممکن میباشد اکثری از آنهارا پیش از اینً تجربه نکرده باشند. بدین ترتیب در صورتیکه می خواهید طراح سایت باشید می بایست روحیهی باخت ناپذیری را در خویش تقویت فرمائید.
تحصیلات مورد نیاز برای شغل ساخت سایت
معمولاً حرفههای تحصیلی علم ها کامپیوتر، مهندسی اپ و مهندسی فناوری داده ها، برای شغل ساخت سایت مدرکی دارای ربط محسوب میگردند. فارغالتحصیلان برخی از حرفههای دارای ربط مثل گرافیک رایانهای و بعضا فنهای دیگر هنری نیز می توانند بدین فعالیت وارد شوند.
اما شما به طبعً به داشتن گواهی دانشگاهی دارای ربط نیازی ندارید. میتوانید عصرهای آموزشی ساخت سایت را در اموزشگاههای آزاد بگذرانید. البته بخش اعظمی از اشخاص میباشند که سوای داشتن مدرکی دارای ارتباط، وارد این شغل گردیدهاند و چیره بودهاند. به این ترتیب دراین شغل بیشتر از اینکه سند اساسی باشد، داشتن عشق و علاقه و مهارت اهمیت دارااست.
مهارتهای لازم
درک کردن لهجه های نرم افزار نویسی مرتبط با اینترنت
احاطه نسبی به قابل انعطاف افزارهای گرافیکی مثل photoshop
اشراف بر وب و مفاهیم اینترنت
خلاقیت بالا به خواسته اخلاق اثرها نو
داشتن بضاعت حل مورد و روش منطقی به عمل
بهروز بودن و توان بهروز نگه داشتن علم خویش
وضعیتهای شغلی یک طراح سایت
درصورتیکه شما یک طراح یا این که اپ نویس تارنما گردید، میتوانید برای کمپانیهای ساخت سایت یا این که در قسمتهای فناوری داده ها سازمانها و یا این که بهطور غیر وابسته عمل نمائید.
فعلا بیشتر سازمانها و کمپانیها دارنده تارنما قانونی میباشند و داده ها خویش را از این روش به عموم ارائه میدهند. هرچه به سمت آینده پیش میرویم تعداد عده ای که مشتاق توصیه تارنما میباشند بیشتر میگردد. از این رو میقدرت امیدوار بود کهاین شغل رو به پرورش باشد.
یکی مزیتهای عظیم این شغل قابلیت و امکان آزادکاری (freelancing) میباشد که شما میتوانید با داشتن یکسری وبسایت، درآمد اینترنتی خیر داشته باشید.
هرچه به سمت آینده پیش میرویم اشخاص بیشتری میباشند که به اهمیت داشتن اینترنتوبسایت پی می برند. شما هم تحت عنوان یک طراح می بایست این عوارض را بدانید. ما در نوشتهیعلمیی چرا می بایست اینترنتتارنما داشته باشیم این مورد ها را ارزیابی کرده ایم.
مجموعاَ میاقتدار اعلامکرد بخش اعظمی از طراحان با طراحی وب، پشتیبانی و رئیس وبسایت، ساختوساز محتوا، بهینه سازی و سئو وبسایت و … حالتهای شغلی نسبتاً خیر و خوبی دارا هستند.